Sjusjøen Byggservice AS

Din lokale snekker i Sjusjøen og Lillehammer

Kvalitet

Våre prosjekter utføres alltid på den kvalitetsmessig best mulige måten. Som kunde skal du vite at det er vår førsteprioritet.

God erfaring

Vi er fagarbeidere med god erfaring i byggebransjen. Dette sikrer at du kan være trygg på at ditt byggeprosjekt er i gode hender hos oss.

En byggmester for lokalmiljøet

Et sikkert valg som snekker for Sjusjøen, Lillehammer og omegn

Sjusjøen Byggservice AS ble etablert i 2009 med Anders Brukstuen som daglig leder. Bedriftens langsiktige mål er å være en solid og foretrukket tømrer og snekker i byggmestermarkedet i vårt lokalmiljø. Vårt lokalmiljø er Nordre Ringsaker, Lillehammer, Nordseter og Ringsakerfjellet for hytter. Vi skal være et sikkert valg for alle som går med byggeplaner innenfor våre områder, og ønsker å gjennomføre disse. Kontakt oss også om du har byggeplaner for bygg i tilknytning til landbruk. Nå tar vi oss også av bygging av for eksempel låve, og kan ta oppdrag fra Sjusjøen til Moelven, Hamar og Gausdal.

Vi tar på oss alt innenfor bygg!

Våre byggtjenester

Nybygg

Som tømrer og snekker oppfører vi nøkkelferdige hus og bygg, og det er det samme om du skal bygge enebolig, flermannsbolig eller har et annet byggeprosjekt.

Tilbygg

Går du med en drøm om å bygge ut huset eller et annet type tilbygg. Et slikt byggeprosjekt krever planlegging og gode fagutdannede håndverkere.

Rehabilitering

Om du har en gammel bolig eller hytte, så er det store sjanser for at den er tatt av tidens tann og trenger en sårt tiltrengt oppgradering.

Etterisolering

Utføringen av etterisolering for din bolig kan ha en bemerkelsesverdig effekt på både din komfort og økonomi.

Skiftning av vinduer

Skiftning av vinduer er en betydelig forbedring som kan gi din bolig en ny følelse av komfort, stil og energieffektivitet.

Skiftning av dører

Bytte av dører er en betydningsfull oppgradering som kan ha en bemerkelsesverdig innvirkning på både estetikken og den daglige bruken.

Hytter

Hytta er innprentet i norsk kultur som en felles betegnelse på ro og nærhet. Stedet vi slapper av. Vi bygger din hytte etter alle dine krav.

Grunnmur

Grunnmuren skal kunne bære konstruksjonen det står på, og helst også kunne bære eventuelle påbygg. Våre fagarbeidere fikser din grunnmur.

Har du behov for en dyktig snekker og håndverker? Ring oss og fortell oss hva du ønsker å bygge!

Vi tar gjerne en samtale!

Trenger du en snekker ved Sjusjøen og omegn?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle